Information till aktieägarna

Till alla aktieägare i Northern Wind Venture AB

 

Vi vill informera Er att nu kan alla aktieägare se sina aktieinnehav i Northern Wind Venture via en kostnadsfri aktiedepå på sidan VPZ.se (VärdepappersZonen).

Inloggning sker med hjälp av BankId.

Om du äger aktierna privat (se även en instruktion via Youtube-film: https://youtu.be/0Wtd44Fg9qM)

 1. Gå till sidan vpz.se
 2. Klicka på knappen ”Starta min depå gratis”
 3. Identifiera dig med BankId/Mobilt BankId
 4. Slutför enkel on-boarding (1-2-3-klart)
 5. Nu har du en gratis aktiedepå för onoterade aktieinnehav, där ditt aktieinnehav syns. I depån kommer alla onoterade innehav att visas… i de bolag som för sin aktiebok digitalt på ett säkert sätt hos Nordiska Värdepappersregistret. Saknar du något innehav, gå till rubriken ”FAQ” för mer info.

Om du äger aktierna via eget bolag (se även instruktion via Youtube-film: https://youtu.be/68mjU6NbrpU). På grund av säkerhetsfrågor kräver detta ytterligare några steg, för att vi skall säkerställa att inga obehöriga personer försöker skaffa access till ett bolags onoterade aktieinnehav.

 1. På VPZ.se … när du har slutför on-boarding ovan
 2. Gå till rubriken ”Min Profil” och välj underrubriken ”Aktivera bolag”
 3. Scrolla ner och i fältet ”Aktivera aktiedepå för ditt bolag” ange bolagets organisationsnummer.
  1. I bakgrunden kommer en kostnadsfri aktiebokstjänst på nvr.se att starta och inloggningsuppgifter till denna tjänst skickas till din mail… och samtidigt sker en kontroll mot Bolagsverket för fullmaktskontroll.
  2. Du måste vara styrelseledamot eller Vd i det bolag som du begär fullmakt för att ha åtkomst till. Om det är fler än en person (du) som skall kunna se bolagets aktiedepå, så hanterar du ytterligare fullmakter via NVR.se
 4. För att växla mellan din personliga depå och bolagets depå, Gå till rullgardinsmeny i övre högra hörnet (där det står ditt namn) och välj ”Byt konto” för att gå till bolagets depå (och vise versa).

 

Vid eventuellt frågor så ring undertecknad

Carsten Friberg

0730-920244